ANAMUR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ÖN TALEP BAŞVURUSU

01.07.2024 10:13 eklendi

Anamur Organize Sanayi Bölgemizde Yatırım Yapmak İsteyenler İçin Ön Talep Başvuru Duyurusu

Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Tuna´nın açıklaması;

Anamur İlçemizde Güneybahşiş Mahallesi sınırları içerisinde yapımı kararlaştırılan Anamur Organize Sanayi Bölgemizde yatırım yapmak isteyen müteşebbisler için ön talep başvuruları bugün 01.07.2024 tarihi itibariyle başlayacaktır. Parsel talep etmek isteyen firmalar Anamur Ticaret ve Sanayi Odamıza başvuruda bulunup "Yatırımcı Ön Talep Formunu" temin ederek, eksiksiz olarak doldurup "ıslak imzalı" olarak Odamıza teslim etmeleri gerekmektedir.
Yapımına en kısa sürede başlayacak olan Anamur Organize Sanayi Bölgesinin İlimize Bölgemize Anamur ve Bozyazı İlçelerimiz ile Üyelerimize hayırlı olmasını ve Kazançlarına katkı sağlamasını temenni ediyoruz.
Anamur Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığının Ön Talep Başvuru ilanı haberimizin ekindedir.
Ön talepte bulunmak ve ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin Odamıza müracaat etmelerini önemle rica eder, hayırlı işler dileriz. Saygılarımızla.

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI