Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyurulur

14.04.2021 10:25 eklendi

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısının ardından açıklamış olduğu Koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında alınan Kısmi Kapanma tedbirleri hakkında

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısının ardından açıklamış olduğu Koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında alınan Kısmi Kapanma tedbirlerine ilişkin olarak,  Koronavirüs (Covid-19) salgının Toplum Sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve Hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla alınan tedbirler hakkındaki ayrıntılı bilgileri içeren T.C. İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün göndermiş olduğu 14.04.2021 tarih 89780865-153-6638 sayılı talimat yazıları ektedir.

Koronavirüs (Covid-19) salgını ile ilgili olarak alınan tedbirler gereği , Yapılacak kontrollerde cezalı duruma düşmemeniz için önemle bilgilerinize duyurulur.

Dosya Ekleri

Koronavirüs (Covid-19) Kısmi Kapanma Tedbirleri.pdf