ANAMUR TİCARET VE SANAYİ ODAMIZDAN YOKSUL VE MUHTAÇ ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITIMI

12.01.2021 15:20 eklendi

Ticaret ve Sanayi Odamızdan yoksul ve muhtaç öğrencilere dağıtılmak üzere

Ticaret ve Sanayi Odamızdan yoksul ve muhtaç öğrencilere dağıtılmak üzere 40 adet tablet bilgisayar Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 15 adeti Bozyazı Milli Eğitim Müdürlüğüne Odamız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonumuzda teslim edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkıları ile Anamur Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından İlçede yoksul ve muhtaç ailelerin okuyan çocuklarına dağıtılacak 55 adet tablet bilgisayar,

Ticaret ve Sanayi Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Torunoğlu, Oda Meclis Başkanı Mehmet Yılmaz, Meclis Başkan Yardımcıları Hüsnü CEREN, Ayhen ŞEN Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sadet TUNA, Adem ŞEN, Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul OĞUZ, ve Meclis Üyesi İsa GÜBEŞ ile Anamur Kaymakamı Mehmet Nuri BAŞARAN, Anamur Belediye Başkanı Hidayet KILINÇ, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfettin ÜNAL, İlçe Garnizon Komutanı Albay Taner TÜKEL’in katılımı ile Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Alp ASLAN ve Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz GEDİK`e teslim edilmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederiz.