Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığından Duyurulur

01.07.2020 15:25 eklendi

Coronavirüs tedbirleri kapsamında çalışma saatlerine ilişkin olarak yayımlanan genelge hakkında

Coronavirüs ile ilgili olarak alınan tedbirlere ilişkin olmak üzere Bilim kurulu tarafından sektörel bazda yayımlanan Rehberde belirtilen tedbirlere riayet edilmesi kaydıyla 01.07.2020 tarihinden itibaren (Marketler, Pazar/satış yerleri, berber, güzellik salonu/merkezi, kuaför vb. İşyerleri ile alışveriş merkezleri) çalışma saatlerine yönelik kısıtlamaların kaldırıldığı , belirtilen işletmelerin genel mevzuatları ve ruhsatlarında belirtilen saat aralıklarında faaliyette bulunabilecekleri belirtilmiştir. Konuya ilişkin T.C. İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün genelgesi aşağıya çıkarılmıştır.

Yapılacak kontrollerde cezalı duruma düşmemeniz için önemle bilgilerinize duyurulur.

Dosya Ekleri

Çalışma Saati Kısıtlaması olan işletmeler.pdf