19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

18.05.2020 16:36 eklendi

Yönetim Kurulu Başkanımız Ferudun Torunoğlu'nun 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun TORUNOĞLU’nun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajında, 19 Mayıs milletimizin ruhunu karakterini yansıtmaktadır. Karakteri bağımsızlık olan milletimizin, 19 Mayıs’ta başlayan ve dünyaya örnek olan Kurtuluş Savaşımız, dünya tarihinin en büyük başarılarından birisidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 98 yıl önce yaktıkları bu meşale hiçbir zaman sönmeyecektir” Bu ülkenin gençleri ve onların yetiştireceği yeni nesiller ülkemizin en büyük koruyucuları ve sahipleridir.

Büyük Atatürk’ün  güvenerek  geleceğimizi emanet ettiği  Gençlerimize,  Türk iş dünyası olarak bizlerde güveniyoruz , Türkiye’nin girişimci gençleri, onların üstün dehaları, bizim dünya medeniyet yarışındaki en büyük güvencemizdir diyoruz.

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası olarak Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nızı kutluyor, gazilerimizi ve şehitlerimizi bir kez daha minnet,  şükran ve rahmetle anıyoruz.” Dedi.