1. KOSGEP DESTEKLİ UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

25.10.2019 21:57 eklendi

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ FERUDUN TORUNOĞLU TARAFINDAN KOSGEP DESTEKLİ UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ YAPILMASI İÇİN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ ANAMUR HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE YAZILI OLARAK TALEPTE BULUNULMUŞTUR.

Hem İstihdama katkıda bulunmak ve Hem de İlçelerimizde ki atıl kapasiteyi hayata geçirmek maksadıyla Odamız Konferans salonunda KOSGEB destekli Kosgeb, İşkurve Odamız işbirliğiyle , en az 2 kurs 50 kişilik olmak üzere Odamız Konferans salonunda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilmesi Hususlarında Destek ve Yardımlarınızı Arz ederiz. Saygılarımızla

Odamızca yapılan bu girişimler neticesinde ;

Anamur Ticaret ve Sanayi Odamız Hizmet Binasında , Odamız Kosgebve İşkurİşbirliğiyle Anamur Meslek Yüksek okulu öğretim görevlisi Gaye Onan’nıngörevlendirilmesiyle 1 incisi 13-16 Aralık 2018 tarihlerinde yapılmıştır.