ANAMUR TİCARET VE SANAYİ ODASI
Mersin

Mersin İli Oda/Borsa İşbirliği Toplantısı Odamız ev Sahipliğinde yapıldı

09.02.2018 10:19 eklendi

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun TORUNOĞLU tarafından yapılan açıklamada ;

Odamızın Organizasyonunda ve Ev Sahipliğinde , Odamız Konferans salonunda Bölgesel sorunların dile getirilmesi ve çözüm aranması ile Birlikte çalışma ortamı yaratmak için,

26 Ocak 2018 Cuma günü Odamız Konferans salonunda; Mersin Ticaret ve Sanayi Odası , Mersin Ticaret Borsası , Mersin Deniz Ticaret Odası , Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası , Tarsus Ticaret Borsası , Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası , Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ve Mut  Ticaret ve Sanayi Odasının Meclis Başkanları , Yönetim Kurulu Başkanları ile Genel Sekreterlerinin , Basın Mensuplarının ve  Odamız Meclis ve Yönetim Kurulu ile Meslek komiteleri Başkan ve Üyelerinin katılımlarıyla Mersin ili Oda ve Borsaları işbirliği toplantısı yapılmıştır.

Toplantıda Anamur ve Bozyazı İlçelerimizin Beklentileri ve öncelikli sorunları şahsım tarafından dile getirilip basınla paylaşılarak yerel ve ulusal basın ile KANAL 33 Televizyon Kanalında canlı olarak Tüm Ülkemiz Kamuoyu ile de paylaşılmıştır.

Odamızın Organizasyonunda ve Ev Sahipliğinde yapılan Mersin ili Oda ve Borsaları işbirliği toplantısına katılarak  hassasiyet gösteren ,  Oda ve Borsa  Meclis Başkanları , Yönetim Kurulu Başkanları ile Genel Sekreterlere , Basın Mensuplarına ve  Odamız Meclis ve Yönetim Kurulu ile Meslek komiteleri Başkan ve Üyelerine Teşekkür ediyorum.

Üyelerimiz ve Hemşerilerimizin menfaatini ilgilendiren bu gibi konulardaki hassasiyetimiz devam edecektir.

Ayrıca Mersin ili Oda ve Borsaları işbirliği toplantısının, KANAL 33 Canlı Yayın Video Kaydı  haberimizin ekindedir.

Üyelerimiz ile Anamur ve Bozyazılı Hemşerilerimizin Önemle Bilgisine sunulur.