Avrupa İşletmeler Ağı Sektörel İş Birliği Profilleri

30.09.2019 15:52 eklendi

Avrupa İşletmeler Ağı Mersin İrtibat Ofisi tarafından seçilerek sektörlere ayrılan iş birliği profilleri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

Sayın Üyemiz,

Ticari faaliyetlerinize destek olmak amacıyla Avrupa İşletmeler Ağı(AİA) Mersin İrtibat Ofisi tarafından Avrupa İşletmeler Ağı'nda yayınlanan iş birliği profilleri seçilerek sektörler halinde aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. İlgili sektörü seçtikten ve ilgilendiğiniz iş birliği profilini işaretledikten sonra iş birliğinizi başlatmak için gerekli olan bilgi formunu doldurabilirsiniz.

Talebiniz, konusuna göre ilgili AİA Uzmanına ulaşmaktadır. İlgili AİA uzmanı talebinizle alakalı tarafınızla en kısa sürede iletişime geçecektir.

Avrupa İşletmeler Ağı
Mersin İrtibat Ofisi

Sektörel İş Birliği Profilleri (Teklifler ve Talepler)