ANAMUR TİCARET VE SANAYİ ODASI

Mersis No Duyurusu

17.10.2016 23:35 eklendi

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun TORUNOĞLU tarafından yapılan açıklamada ;

Yerel Basında çıkan Mersis numarası ile ilgili haberlerden dolayı  Anamur  ve Bozyazı İlçelerimizde faaliyette bulunan üyelerimizi bilgilendirmemiz gerektiğinden 01.01.2014 tarihinden itibaren Ticari ve Mali evraklarda yer alması gereken bilgiler ve Asılması gereken levhaya ilişkin Bilgi notu yazımız ekinde mevcut olup,

Sistemde Mersis Nosu oluşturulmuş üyelerimizinhttp://mersis.gumrukticaret.gov.tr  web adresinden şirket sorgulama linkini ve firma arama linkini tıklayıp tescilli ünvanını yazarak Odamız Anamur Ticaret Sicili Müdürlüğünü seçmek suretiyle Mersis numaralarını görebileceklerdir.
              Talep eden üyelerimize Odamızda yardımcı olabilecektir. Yeni yılın bol kazançlı günler getirmesi dileklerimizle, Üyelerimiz ile Anamur ve Bozyazılı Hemşerilerimize Önemle duyurulur.