Kosgeb Desteklerinden faydalanmak için yapılması gerekenler

17.10.2016 23:34 eklendi

Yönetim Kurulu Başkanımız Ferudun TORUNOĞLU tarafından yapılan açıklamada ;

Odamızca Kosgeb destekli yurtdışı Fuar ve iş gezisi yapılması planlanmaktadır. Kosgeb tarafından yapılan Kredi destek programlarından üyelerimizin faydalanabilmesi için öncelikle Kosgeb veri tabanına kayıt olunması gerekmektedir. Kosgeb veri tabanına kayıt olabilmek için isewww.kosgeb.gov.tr  Web adresinden Kosgeb veri tabanına kayıt işletme başvuru formunun doldurularak  Kosgeb den gelecek kullanıcı adı ve şifre ile kayıtlı üye girişi yapılarak veri tabanı kayıt formu ve Kobi Beyannamesinin alınması ve

Kosgeb Mersin Hizmet Merkezi Müdürlüğü Bahçelievler Mahallesi Okan Merzeci Bulvarı No : 470  Yenişehir / MERSİN

Adresine aşağıda yazılı bulunan evraklarla birlikte gönderilmesi gerekmektedir. Kosgeb veri tabanına kayıt hususunda bilgi ve yardım talebinde bulunan üyelerimize gerekli her türlü yardım yapılacaktır.

Böylelikle Kosgeb veri tabanına kayıtlı olunduğu için Kosgeb tarafından açıklanacak olan diğer desteklerden de istifade edilebilmesi imkanıda doğacaktır.

KOSGEB Tarafından Verilecek Hizmet ve Desteklerden Yararlandırılacak Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin SektörleriniGösteren Tablo  aşağıya çıkarılmıştır, haberimizin ekindedir. İstifade etmek isteyen üyelerimize önemle duyururulur.

KOSGEB KAYDI VE GÜNCELLEME İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1. Kobi Bilgi Dökümanı ( İnternetten kayıttan sonra çıktı alınıp kaşe yapılacak )
  2. Kobi Beyannamesi ( İnternetten kayıttan sonra çıktı alınıp kaşe imza yapılacak )
  3. İmza Sirküsü / Aslı ile Birlikte Fotokopisi
  4. Sicil Gazetesi
  5. Bağlı Bulunduğu Odadan Faaliyet Belgesi veya Mesleki Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli ve evrakın aslı)

İrtibat Telefonları          :   231 88 01-02-03 / 235 12 25

Kosgeb Çağrı Merkezi   :  444 1 567

Not      :  Yeni girişimcilerden vergi levhası da istenmektedir.

www.kosgeb.gov.tr  e-kobi adresinden kayıt işlemleri yapılmaktadır