Tehlikeli ve Tehlikesiz Atıkların Kontrolü Yönetmeliği Taslağı

17.10.2016 23:20 eklendi

Sayın Üyemiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gönderilen yazıda; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan “Tehlikeli ve Tehlikesiz Atıkların Kontrolü Yönetmeliği Taslağı” görüşlere açıldığı belirtilmektedir. ​

Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gönderilen yazıda; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan “Tehlikeli ve Tehlikesiz Atıkların Kontrolü Yönetmeliği Taslağı” görüşlere açıldığı belirtilmektedir. ?

Söz konusu taslak, Birliğimiz http:www.tobb.org.tr ana sayfasında "TOBB Birimleri" başlığı "Avrupa Birliği Dairesi" linkinde bulunan "Genel Bilgilendirme" bölümünde yer almaktadır. Taslak hakkındaki görüş ve önerilerinizin, 17.02.2006 tarih ve 26083 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Mevzuat Hazırlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine uygun ve aynı Yönetmeliğin ekinde yer alan “Görüş Bildirme Formu”na işlenmiş olarak en geç 07.12.2016 tarihi mesai saati sonunu kadar Birliğimize yazılı olarak, ayrıca  elektronik ortamda gönderilmesi gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.