Mesleki Yeterlilik Belgesi

09.11.2016 09:17 eklendi

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ferudun Torunoğlu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin Odamıza göndermiş olduğu yazılarında ;

Odalar Birliğimiz tarafından tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde sınav ve belgelendirme yapmak üzere TOBB- MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri Anonim Şirketinin kurulduğu ve İnşaat, Metal , Asansör ve Makina sektörlerinde olmak üzere toplam 19 dalda , Mesleki Yeterlilik Kurumu'ndan (MYK) sınav ve belgelendirme yetkisi aldıkları bildirilmiştir.

Tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde ‘’ Mesleki Yeterlilik Belgesi ‘’ olmayan kişilerin çalıştırılması halinde idari Para cezası uygulanacaktır.

Talep eden üyelerimizin talepleri Odamız vasıtasıyla da alınabilecektir. Konuya ilişkin olarak hazırlanan Basın duyurusu haberimizin ekindedir.

Önemle duyurulur.

Dosya Ekleri