ANAMUR TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN DUYURULUR UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ

04.12.2018 18:23 eklendi

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Torunoğlu tarafından yapılan açıklamada, Odamız (Anamur TSO) , KOSGEB ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işbirliğiyle, "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri (UGE)" gerçekleştirilecektir.

Programa İlişkin Genel Bilgiler:

• 2018 yılı Aralık ayı içerisinde 1) 13-16 Aralık 2018 tarihlerinde , 2) 20-23 Aralık 2018 tarihlerinde ve  3) 27-30 Aralık 2018 tarihlerinde olmak üzere 3 programlık kurs açılacaktır.
  • Gruplar için kontenjan 25 kişiliktir.

Kayıt ve Seçim İşlemleri:

• En geç Her bir Kursun başlama tarihinden 5 gün öncesine kadar , kayıt başvurularının istenen tarih için e-devlet üzerinden yapılması gerekmektedir.                                                                                   Kayıt için  https://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/baglanti/ugeliste?IlID=33  Linke girdikten sonra (e-devlet ile başvur , Tüm hizmetleri göster , Girişimcilik destek Programı) sonra (Kayıt süreci; e-devlet sistemine giriş, kurumlardan KOSGEB seçimi, açılan sayfadan uygulamalı girişimcilik eğitiminin seçimi, çıkan formda Anamur Hizmet Merkezi seçimi ve formun doldurulması ile tamamlanır. )
  • Kayıtlar sonrasında ön değerlendirmeye tabi tutularak seçilen iş fikirleri sahipleri, Uygulamalı girişimcilik Kursuna (Eğitimine) çağrılacaklardır.

Eğitim Programı:

• Eğitim yeri, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası - Göktaş Mahallesi Fahri Görgülü Caddesi No: 9/A Anamur / MERSİN ( Konferans Salonu ) olarak belirlenmiştir.
  • Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Programına Eğitimin devamı Boyunca katılım ve devam etmesi zorunludur.

Ayrıntılı Bilgi Anamur Ticaret ve Sanayi Odamızdan temin edilebilir. Önemle Bilgilerinize rica olunur.

Tlf  :  (324) 814 10 50